Pedicure Amsterdam Centrum

Pedicure Amsterdam Centrum – Dioniry Nails & Beauty Salon.

Wil je je voeten eens helemaal onder de aandacht brengen? Kom dan naar Dioniry Nails & Beauty voor een pedicure Amsterdam. Kon langs op onze gloednieuwe locatie vlakbij het centrum, of maak online een afspraak! Blootvoets, open schoen, kalknagels, schimmelnagels, eelt? Kom naar Dionirynailsandbeauty.nl!. Diabetische voeten, reumatische voeten, voetproblemen bij het hardlopen, spastische voeten, een likdoorn, ingegroeide teennagel of standafwijking.

Dé pedicure in Amsterdam vind je bij Dioniry Nails & Beauty.

Royal spa Pedicure biedt u een veel langere, luxe behandeling die een paraffine bad bevat. Een paraffine behandeling maakt gebruik van warme olie gebaseerd op wax om pijn te verlichten aan de Voeten, gewrichten en spieren.

Deze behandeling heeft huid-verzachtende voordelen en verbetert de bloed doorstroming in het behandelde gebied.

Het vergroot de beweging voor mensen met artritis, bursitis en andere chronische aandoeningen die pijn en stijfheid veroorzaken.

Paraffine behandelingen maken de droge, ruwe en schilferige huid glad en zacht.

Het is een vorm van diepe warmte therapie. Vloeibare paraffine is zeer efficiënt in het absorberen en vasthouden van warmte.

Als u uw voet dompelt in het paraffine bad, gaat de warmte van de wax over in het getroffen gebied terwijl de was stolt.

De warmte verbetert de bloedsomloop en verlicht de pijn en stijfheid.

De behandeling opent ook de poriën en vangt vocht uit onderliggende lagen van de huid. Wij raden u aan om het te proberen in combinatie met de Royal Spa Manicure om een compleet unieke en ontspannende behandeling te ervaren.

Boek Pedicure behandelingen in Amsterdam Centrum. Bekijk prijslijst, en direct en veilig 24/7 online. Betaal online óf in de salon. Bel ons: 0203629148.

tags: Pedicure Amsterdam, Pedicure in Amsterdam, Amsterdam Pedicure, Eerste color Pedicure Amsterdam, Pedicure specialisten in Amsterdam, Pedicure specialisten Amsterdam, Amsterdam Pedicure specialisten, Pedicure Amsterdam Centrum in Amsterdam, Pedicure Amsterdam Centrum, Amsterdam Centrum Pedicure, Pedicure behandeling Amsterdam Centrum, Pedicure behandeling in Amsterdam, Klassieke Pedicure Amsterdam, beste Pedicures van Amsterdam, Klassieke Pedicure in Amsterdam, Klassieke Pedicure in Amsterdam Centrum.