Manicure Amsterdam

Manicure Amsterdam – Eerste color bij beauty-specialisten

De eerste color manicure Amsterdam bij beauty-specialisten. Onze manicure behandeling in Amsterdam is een complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen. Voor een manicure in Amsterdam gaat u naar Dioniry Nails & Beauty Amsterdam. Royal spa manicure biedt u een veel langere, luxe behandeling die een paraffine bad bevat. Bekijk de prijslijst voor manicure Amsterdam. 

Manicure en pedicure salon Amsterdam.

Wilt u altijd prachtige verzorgde nagels? Dan bent u bij onze manicure specialist in Amsterdam aan het goede adres! Verwen uzelf met een manicure bij een nagelstudio. Uw handen en nagels worden heerlijk verzorgd en uw nagels worden mooi gelakt. Wij verzorgen ook visagie, beautybehandelingen en nog veel meer. Bij de uitgebreide manicure worden je nagels geknipt en gevijld. Je hand krijgt een scrub en eelt wordt verwijderd.

Voor uw manicure en pedicure in Amsterdam kunt u bij Dioniry Nails & Beauty terecht.

DIONIRY NAILS & BEAUTY MANICURE BEHANDELING

Spa Manicure in de Hoofdstad Centrum

De goede zorg van uw handen en nagels is erg belangrijk, vooral als je een extravert persoon bent, of je werkt in een klantgerichte omgeving of gewoon het plezier hebben van het zien van uw mooie handen en nagels. Wij bieden u een ontspannende behandeling aan met een uitstekend eindresultaat.

Royal Spa Manicure

Royal spa manicure biedt u een veel langere, luxe behandeling die een paraffine bad bevat. Een paraffine behandeling maakt gebruik van warme olie gebaseerd op wax om pijn te verlichten aan de handen, gewrichten en spieren. Deze behandeling heeft huid-verzachtende voordelen en verbetert de bloed doorstroming in het behandelde gebied. Het vergroot de beweging voor mensen met artritis, bursitis en andere chronische aandoeningen die pijn en stijfheid veroorzaken.

Paraffine behandelingen maken de droge, ruwe en schilferige huid glad en zacht. Het is een vorm van diepe warmte therapie. Vloeibare paraffine is zeer efficiënt in het absorberen en vasthouden van warmte. Als u uw hand dompelt in het paraffine bad, gaat de warmte van de wax over in het getroffen gebied terwijl de was stolt. De warmte verbetert de bloedsomloop en verlicht de pijn en stijfheid. De behandeling opent ook de poriën en vangt vocht uit onderliggende lagen van de huid. Wij raden u aan om het te proberen in combinatie met de Royal Spa Pedicure om een compleet unieke en ontspannende behandeling te ervaren.

Vind hier nagelstylisten. Bent u op zoek naar een manicure behandeling in Amsterdam? Maak eens een afspraak bij Dioniry Nails & Beauty!

Kwaliteit CND manicure

Ondanks het zeer voordelige tarief voor de manicure behandelingen, zal deze niks afdoen aan de kwaliteit. Dioniry Nails and Beauty garandeert: Top kwaliteit manicure behandelingen in Amsterdam. Graag staan wij voor u klaar, u kunt altijd terecht met of zonder afspraak.

Boek Manicure behandelingen in Amsterdam. Bekijk prijslijst, en direct en veilig 24/7 online. Bel ons: 0203629148.

Manicure Amsterdam: Maak direct een afspraak bij Dioniry Nails & Beauty Amsterdam. Goedkope Manicure in de hoofdstad.